Bruiloft fotograaf

Als bruiloft fotograaf/trouwfotograaf gaat Monique tijdens jullie trouwdag met een scherp oog en concentratie op jacht naar de mooiste en meest spontane bruiloftfoto’s.

Is er na een vrijblijvende kennismaking gesprek een “klik” dan worden alle wensen voor jullie trouwdag besproken. Naast het fotograferen verzorg ik eventueel ook jullie trouwalbum. Een waardevol professioneel ontworpen album met alle mooiste  momenten van jullie dag. 

maak afspraak

Spontane foto's

Vaak hoor ik van bruidsparen dat ik bijna niet opviel op de trouwdag. Dat vat ik op als compliment! Ik fotografeer jullie mooiste dag, als creatieve reportage fotograaf. Met oog voor details en spontane momenten.

Tijdens de fotosessie zorg ik voor een ontspannen sfeer, we wandelen en kletsen door de locatie van jullie keuze. Natuurlijk geef ik dan ook aanwijzingen en breng ik ideeën in. Maar zorg ik er ook voor dat jullie zo natuurlijk en spontaan mogelijk gefotografeerd worden. Kortom we maker er samen een spetterde shoot van. Benieuwd naar de bruiloft fotograaf kosten? Bekijk dan via de onderstaande link de verschillende pakket mogelijkheden.

Bekijk tarieven

Bruiloften & reportages!

bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft
bruiloft

Focus op diverse fotografie

U kunt bij happyfocus fotografie terecht voor onderstaande soorten fotografie.
Maak een afspraak voor een shoot op locatie of in de fotostudio!

Afspraak maken?

Mail of bel 06-46023857 voor een afspraak

Afspraak maken
Kadotip babyshower

Geef een fotoshoot kado!
Het leukste kado op een babyshower!

Vraag kadobon aan