Nieuw! Sitter babyshoot

Posted on

Een sitter shoot is een mijlpaal sessie in je baby’s eerste levensjaar. De sessie vindt plaats wanneer je baby kan zitten maar nog niet kan lopen. Iedere baby ontwikkeld zich anders maar meestal worden deze sessies gedaan wanneer de baby rond de 7-10 maanden is.

5 redenen waarom een sitter shoot zo leuk is.

Baby kan zitten

De baby kan nu zelfstandig zitten en hoeft niet meer neergelegd te worden in poses of onhandige houdingen die juist wel perfect zijn voor de eerste mijlpaal fotoshoot van pasgeboren baby’s van 1-3 weken oud. Simpele zachte kleuren en outfits zorgen ervoor dat je kindjes gulle lach of  open blik van de foto’s spat.

baby sitter shoot

Pakkertje spelen 

Laten we eerlijk zijn, hoeveel moeders of vaders hebben geprobeerd om een baby van 18 maanden te achtervolgen met een camera? Deze kleintjes zijn gewoon veel te snel.

Rond de leeftijd van 7-10 maanden zijn ze vaak gemakkelijk te entertainen en vinden ze veel dingen leuk, dit levert schattige glimlachjes op met bijvoorbeeld een simple kiekeboe spelletje

baby fotoshoot

Kortere fotoshoot

Newbornshoots kosten veel tijd om de baby mooi te fotograferen. De gemiddelde tijd van een newborn fotoshoot duren ongeveer 2-3 uur. Een sitter session duurt daar in tegen ongeveer 30-45 minuten. Dan heb je nog steeds zoals bij de newborn foto’s verschillende poses, wisselende outfits en achtergronden. Nu kun je tussen door de shoot doen op een tijd die het beste is voor je baby in plaats van een hele ochtend vrij te moeten houden zoals bij een newborn shoot.

Open naar vreemden

Alle kinderen komen in een fase dat ze verlegen zijn of bang zijn voor vreemde mensen. Maar baby’s in deze “sitter” leeftijd zijn erg open naar vreemde en is het heel makkelijk om als fotograaf contact te maken met de baby. 

sitter shoot

De meest aandoenlijke fase

Natuurlijk voor de hand liggend maar baby’s met vetrolletjes, grote open ogen en een aandoenlijke glimlach zijn gewoon het allerleukst om te fotograferen. Deze leeftijdsfase wil je gewoon vastleggen door middel van een sitter shoot. Een mooie herinnering voor later zodat je deze mooie ontwikkeling niet vergeet.

Ik kijk er naar uit jullie baby in mij thuis foto studio te ontvangen voor een mooie fotosessie. Wil je meer informatie over deze sittershoots of wil je een afspraak maken?  Dat kan via de onderstaande link:

Afspraak maken

Spread the love
Afspraak maken?

Mail of bel 06-46023857 voor een afspraak

Afspraak maken
Kadotip babyshower

Geef een fotoshoot kado!
Het leukste kado op een babyshower!

Vraag kadobon aan